Nordsjællands billigste iPhone 4S reparation!

På denne side kan du vælge hvilken skade du vil have udbedret på din iPhone 4S. Se den fulde prisliste ved at trykke her.

Til alle iPhone 4S reparationer bliver der brugt OEM eller A GRADE dele, som er den bedste kvalitet man kan få – Vi går ikke på kompromis med kvaltiten!

Har du været ude for et uheld, således at din iPhone 4S-skærm har taget skade eller ønsker du blot at få din telefon til at se ud som ny igen?
FixApple kan tilbyde dig denne service. Vi udskifter din skærm på 30-60 min. og gør dette til en god pris. Da vi ønsker at udøve den bedste service har du mulighed for at få en kop kaffe mens din telefon bliver repareret.
Prisen på denne reparation ligger på 695,-.

Har du tabt din iPhone 4S eller er der af anden grund kommet større eller mindre ridser i bagcoveret? Hvis dette er tilfældet kan vi hos FixApple hjælpe dig med at få dette repareret på blot 5 min. Du kan selvfølgelig få lov til at vente mens vi arbejder, således at du kan få din telefon med dig når du forlader vores værksted.

Ønsker du begge sider af din iPhone 4S udskiftet enten fordi de har taget skade, du har lyst til at prøve noget nyt eller af anden grund? I dette tilfælde kan FixApple give dig et godt tilbud. Vi tilbyder et skift af både bag- og frontcover. Prisen på denne udskiftning ligger på 895.-

Se den fulde prisliste ved at trykke her.

Danmarks billigste iPhone 4s reparation