iPhone 5 Reparation

iPhone 5 reparation er slet ikke så dyrt, som mange går og tror. Der er overhovedet ikke nogen grund til at gå rundt med knust glas eller en home knap der ikke virker som den burde. FixApple har Nordsjællands bedste iPhone 5 reparation.

Se den fulde prisliste her.

Du kunne også være så uheldig, at din telefon er gået i stykker flere steder – på den anden side er du i held, da vi tilbyder rabat hvis du skal have lavet flere iPhone 5 reparationer på samme tid – mindst 2 fluer med et smæk!

Hos FixApple udføres alle iPhone 5 reparationer med OEM eller A GRADE dele, så du får præcist samme kvalitet som du kom med, bare en repareret version. De gode iPhone 5 reservedele mener vi er en del af kundetilfredsheden – og det er vigtigt for os, at din iPhone 5 reparation går fejlfrit, så du opnår fuld tilfredshed.

Er din iPhone 5 skærm flækket, knust eller er den med tiden bare blevet grim at se på? Så kunne det være et godt tidspunkt at få udskiftet din iPhone 5 skærm. Denne iPhone 5 reparation udføres på 25-30 minutter. Du har selvfølgelig mulighed for at vente hos os og få en kop kaffe! Prisen på denne iPhone 5 reparation er 1.095,-

Er din home knap sløv? Eller fungerer den overhovedet ikke? Så kunne det være det også var tid til at få den skiftet!  

Det kunne også være, at din bagside er ridset, eller bulet. Det er aldrig ret pænt at se på, men så er det godt vi også kan fikse det! Denne iPhone 5 reparation tager ca. 1 time. Vi bruger selvfølgelig også OEM eller A GRADE dele til denne iPhone 5 reparation.

Sidder din power/tænd knap fast, eller virker den bare ikke som den plejer? Den klarer vi også! 

Hvis du er interesseret i andre iPhone 5 reparationer, kan du se den fulde prisliste herEller kontakt os via Facebook!

iPhone 5 reparation skærm