Sådan startede FixApple

FixApple blev oprettet hos CVR den 14/8/2012, for at tilbyde Nordsjælland billigere Apple/iPhone reparationer end hidtil. Det hele startede med en defekt Macbook Pro fra 2008, som skulle have ny skærm og harddisk. Da Mads Gade Henrichsen (som startede FixApple), slog prisen op på denne reparation blev han overrasket over prisen. Herefter gik han i gang med, at finde ud af hvilke reservedele der skulle til at ordne skærmen samt finde en ny harddisk. Resultatet var FixApple – en virksomhed som reparerer iPhone, iMacs, iPod, iPad, Macbooks og alle andre smartphones og tablets.

Målet var at skabe en virksomhed som fokuserer på kundetilfredshed samt at gøre Apple reparationer billigere, hvilke man må sige, at han formået. FixApple blev drevet som en hobby virksomhed (indtil 1. september 2014, hvor TouchRepair har overtaget FixApple) ved siden af Mads’ studie. Selvom FixApple er billigere, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten – hos os kan man altid forvente den bedst mulige kvalitet af reservedelene, da vi mener det er en del af kundetilfredsheden og den samlede oplevelse.

Hvordan kan vi være så billige i forhold til nogen af de større virksomheder?

Umiddelbart kan jeg se 3 grunde:

  1. Ingen “professionelle” reparatører. Der er ingen grund til at have en ansat til langt mere end hvad jeg tager, når vi kan udføre det samme stykke arbejde lige godt.
  2. Ingen husleje og andre store omkostninger forbundet med drift. FixApple blev drevet i Mads’ lejlighed i Skodsborg – altså var der ingen fysisk butik som han skulle betale leje og så meget andet af. Dette er ændret efter TouchRepair har overtaget FixApple. Her er der en fysisk forretning med flere værksteder.
  3. Langt mindre vareparti. Da Mads ikke havde nogen butik, var han heller ikke “forpligtet” til at have et stort vareparti som skal udfylde en butik, såsom iPhone covers og hovedtelefoner. De eneste varer han havde liggende, var reservedele til de forskellige Apple reparationer. Hos TouchRepair har vi et stort udvalg af tilbehør til din smartphone, samtidigt med et stort lager af reservedele, så reparationer kan udføres med det samme.

 

Den MacBook Pro der satte start i FixApple.

MacBook Pro’en der startede det hele.